60 zile drept de retur

logo-final-wide

60 zile drept de retur

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 60 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur disponibil in sectiunea “Formular returnare produs”.

Returul produselor PC Deals in cativa pasi:

1. Completeaza formularul de retur, disponibil in sectiunea “Formular returnare produs”, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
2.    Selecteaza din formular una dintre opțiunile de retur: ramburs sau voucher pe care-l poți folosi pentru a plasa o nouă comandă;
3.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca alegi optiunea voucher, trebuie sa stii ca:

–    Voucherul este transmisibil si se cumulează cu alte tipuri de vouchere si de carduri cadou;

–    Perioada de valabilitate: 6 luni;

–    Voucherul poate fi aplicat doar pe produsele vandute si livrate de PC Deals;

–    Seria voucherului este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la tine.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 60 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 60-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 60 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

Computere: laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare

–   Inainte sa returnezi unul dintre aceste produse asigura-te ca nu este protejat de parole setate de catre tine si ca ai sters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel incat sa putem readuce produsul la starea initiala din punct de vedere software
–    Nu poti returna niciunul dintre aceste produse daca ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ti le-am livrat.