Cum comand online

logo-final-wide

Cum comand online

PC Deals iti recomanda urmatorii pasi:

Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare, sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga paginii.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs,  cosul de cumparaturi se actualizeaza automat, iar aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare si modalitatile de plata (Ramburs, Card Online, OP). Livrarea se va face prin curier, la adresa specificata de tine la plasarea comenzii.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii și condițiile” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?

Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul de “Plaseaza comanda”.

Daca esti deja client, introdu email-ul si parola si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Plaseaza comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.