Despre noi

logo-final-wide

Cine suntem?

PC Deals este unul din cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente IT&C refurbished si second hand.

Ne-am propus sa ajutam companiile sa obtina un TCO (Total cost of ownership) optim in conditii de siguranta. Oferim clientilor nostri solutii complete pentru infrastructuri IT omogene si performante.

Cu ajutorul expertizei echipei noastre tehnice, alegem modele de echipamente care ofera cel mai bun raport intre configuratia tehnica si pret.

Totodata, ne intereseaza sa va oferim echipamente cu un ciclu de viata optim, ce permite organizatiei sa eficientizeze bugetul de ugprade hardware.

Prin cuplarea expertizei noastre in domeniul IT cu produsele refurbished importate, oferim clientilor nostrii o metoda simpla si eficienta financiar pentru extinderea, mentinerea si optimizarea infrastructurii lor IT.

Pentru a nu ramane doar la nivel declarativ, punem in practica cele de mai sus prin importul celor mai bune branduri din piata:                                      microsoft     apple     lenovo     dell     philips     lg     hp

Ce sunt produsele refurbished?

Produsele refurbished IT&C sunt echipamente aproape noi, care au fost utilizate anterior într-un sistem de leasing operational si care, la finalul perioadei de utilizare agreate, revin la producator, trecand printr-o etapa de verificare estetica, tehnica si de recertificare.

In urma acestei etape, produsele sunt eligibile pentru a fi revandute sub denumirea de produse refurbished.

 • Echipamentele au configuratii robuste adaptate mediului de afaceri si sunt produse ale unor brand-uri cu renume in domeniul IT.
 • PC Deals ofera o garantie de 36 de luni pentru produsele refurbished comercializate si o politica de return de 60 de zile in cazul in care nu sunteti pe deplin multumit de alegerea facuta.

Cum pleaca un produs PCDeals catre tine?

 Inainte de a pleca spre tine, orice produs PCDeals este verificat de echipa PCDeals atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

 • Produsul pleaca ambalat in cutie protejat de socurile transportului.
 • Fiecare produs este insotit de factura fiscala si de certificat de garantie.
 • Toate produsele refurbish beneficiaza de licentiere Windows (Win10 Home/Win10 PRO).

1   2   3

 • Toate accesoriile sunt incluse in pachet (incarcator pentru laptop-uri, cabluri de alimentare pentru calculatoare si monitoare).

De ce sa cumpar un echipament refurbished de la un partener Microsoft Registered Refurbisher?

7PC Deals este partener Microsoft Registered Refurbisher. Asta inseamna ca produsele refurbished sunt comercializate numai cu licentiere Microsoft. Fiecare produs refurbished are o eticheta speciala Windows “For use on a Refurbished PC – No Commercial Value” care contine brand-ul companiei care comercializeaza produsul.
Astfel chiar din momentul achizitiei te bucuri de:

 1. Un sistem optim si pregatit sa te ajute in afacerea ta inca din primele momente de utilizare;
 2. Increderea ca ai facut alegerea corecta prin utilizarea pachetului Windows licentiat cu toate update-urile software si patch-urile de securitate la zi la un pret competitiv;
 3. Acces la serviciile Microsoft Online: Office 365, Outlook.com, OneDrive, Skype, inclusiv Antivirus Gratis Microsoft Security Essentials Anti-Virus.

Care este diferenta fata de un produs second hand?    

Refurbished nu inseamna Second-hand

Spre deosebire de echipamentele refurbished care sunt aproape noi din punct de vedere hardware si estetic, echipamentele second hand sunt dintr-o generatie mai veche din punct de vedere al configuratiei hardware si pot prezenta semne de uzura semnificative.

    Produs Refurbished                                           Produs Second Hand

4   5 6   7

De asemenea garantia oferita este de doar 12 luni iar echipamentele second hand nu sunt licentiate Microsoft si pentru utilizarea acestora in termeni legali este necesara achizitionarea unei licente noi.

Garantia calitatii produselor PCDeals 

 • PCDeals achizitioneaza produse refurbish doar de la furnizori care testeaza in prealabil produsele comercializate;
 • Dupa achizitie echipa PCDeals verifica fiecare produs pentru a ne asigura ca acesta corespunde standardelor noastre de calitate;
 • Inainte de livrare produsele PCDeals sunt testate inca o data pentru a ne asigura ca iti oferim cele mai bune echipamente;
  8   9   10
 • Pentru unitatile centrale, carcasa este inlocuita daca prezinta socuri mecanice. Acestea sunt curatate cu produse specializate iar memoriile RAM si HardDisk-urile sunt inlocuite cu produse noi daca nu respecta specificatiile mentionate;
 • La laptop-uri, garantam functionarea bateriei pentru minim 30 de minute, in caz contrar aceasta este inlocuita cu una noua, de asemenea incarcatorul are un an garantie de functionare;
  11   12   13
 • Ne asiguram ca sursele si cooler-ele server-elor functioneaza fara probleme, si de asemenea Hard Disk-urile.
 • Monitoarele oferite de PCDeals vor fi impecabile din punct de vedere estetic si nu vor avea pixeli nefunctionali sau pete colorate pe display.

In cazul in care produsele achizitionate nu te multumesc pe deplin, le poti returna oricand in termen de 60 de zile.

3ani windows check avg retur