Garanții și service

logo-final-wide

Garanții și service

PC Deals Distribution ofera o garantie de minim 36 luni pentru produsele refurbished comercializate si de 12 luni pentru produsele second hand.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre PC Deals beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru o parte dintre produsele vandute de PC Deals vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Pentru o parte dintre produsele vandute PC Deals vei primi certificat de garantie in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele.

In ambele cazuri, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return: completezi formularul de reparatie produs, trimitem curierul la tine sa ridice produsul, contra cost, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.

Precizare: bateriile laptop-urilor nu intra sub incidenta garantiei, acestea fiind considerate consumabile. PC Deals garanteaza functionarea laptop-urilor comercializate pentru minim 30 de minute, utilizand doar bateria proprie. Pentru incarcatoarele oferite cu laptop-urile comercializate PC Deals ofera o garantie de 12 luni.