Prelucrarea datelor cu caracter personal

logo-final-wide

Prelucrarea datelor cu caracter personal

PCDeals, marcă înregistrată a SC PC Deals Distribution SRL, este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 0023168.

PCDeals are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Datele cerute de PCDeals vizează numele, prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt cerute numărul de înmatriculare în Registrul Comerțului, CUI/CIF, adresa sediului social, adresa de livrare, numărul de telefon și adresa e-mail. Datele vor fi folosite numai în vederea facturării bunurilor achiziționate prin intermediul PCDeals.

PCDeals va furniza datele clienților doar firmelor partenere de curierat, pentru expedierea coletelor, și a celor care procesează plățile on-line. În cazul unui ordin judecătoresc, PCDeals are obligația legală să furnizeze datele personale ale clienților către terțe instituții ale Statului român în limitele prevederilor legale.

Către persoanele care s-au înscris în lista de corespondență, PCDeals va trimite sub formă de newsletter mesaje cu caracter informativ sau promoțional. Dacă doriți să renunțați la informațiile oferite de către noi prin intermediul mail-urilor, vă puteți dezabona cu un singur click pe link-ul Dezabonare situat în partea de jos a mesajului e-mail.